Благоевградският гард на „Пирин“ (ГД) замина на гурбет в Унгария

Хандбалистът на „Пирин“ (ГД) Добрин Тунтев е извън сметките на наставника Николай Пиргов в следващите няколко мача. Юношата на „Интер“ /Бл/ липсваше предния кръг с „Локомотив“ (ГО) заради контузия. Сега причината е заминаването му за чужбина. Благоевградският гард ще е на гурбет в Унгария поне още около месец, след което ще се завърне в България. Това означава, че може да бъде ползван в мачовете от турнира за купата на страната през декември.

„Разговаряхме с Добри, който поиска среща с нас. Нормално е да потърси някаква реализация, от която да печели повече. Липсата на такъв състезател във всеки отбор е неприятна, но в крайна сметка не можем да му предложим онова, което взима в Унгария. По-важното е, че винаги има запазено място и може да се завърне в отбора“, коментира Н. Пиргов.

Д. Тунтев е единственият отсъстващ за предстоящия двубой с НСА „В. Левски“ от първенството на „А“ група. След травма се връща Веселин Христов, който получи нараняване при първото домакинство на гоцеделчевци преди 3 седмици. Те бяха напълно достатъчни, за да се възстанови, и единствено служебните му ангажименти може да го извадят извън сметките за мача на зелените.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *