Благоевградският Гонзо няма празно, реди наряд след наряд в Първа и Втора лига

Благоевградският рефер Георги Иванов-Гонзо реди наряд след наряд в Първа и Втора лига в дебютния си сезон в елитната ранглиста. Съоснователят на ДЮФК „Хлапетата“ получи шестото си назначение в професионалния футбол в настоящата кампания в съотношение 3:3, след като Съдийската комисия му повери утрешния мач между „Ботев“ /Пд/ и „Септември“. Иванов ще свири втори двубой с участието на столичния тим, предишният беше отново на чужд терен срещу „Берое“ в средата на септември. Любопитна подробност е, че и трите му ангажимента в по-долното ниво са свързани с битката за промоция на „Арда“.

Втори пореден уикенд след едномесечното прекъсване възможност за изява СК дава на симитлийския депутат Стефан Апостолов, този път във втората осмица – между „Ботев“ /Вр/ и „Дунав“, който носи допълнителния заряд на първата среща на врачани на собствения им стадион. Дотук новаците домакинстваха на ст. „Огоста“ в Монтана заради липса на лиценз на съоръжението в града под връх Околчица.

Броени дни след осминафинала за купата на страната „Черно море“ и „Левски“ излизат на „Тича“ под свирката на Николай Йорданов. В турнирния им сблъсък ниската оценка на петричкия международник Ивайло Стоянов го прати в забвение за неопределено време.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *