Благоевградският зет Даниел Петканов си присади коса в Турция

Даниел Петканов си присади коса в клиника в Истанбул. Той започнал да оплешивява в областта на темето още миналата година и затова се реши на процедурата, въпреки че е роден през 1986 година и все още е твърде млад за нея. Телевизионерът е категоричен, че липсата на буен перчем го тормозило психически и се превърнало в комплекс.

До турския мегаполис Петканов пътува в компанията на благоевградската си съпруга Александра, която напълно го подкрепила в решението му. Бившият участник в Биг Брадър е категоричен, че присаждането е много по-евтино в южната ни съседка. Присаждане на коса в Турция вече не е просто медицинска процедура. Много от болниците и клиниките в Истанбул предлагат на чужденците пълен пакет, който включва трансфери от летище, настаняване в хотел и дори туристически обиколки.

Докато в Европа и Америка разходите за тази услуга може да стигнат до 15 000-20 000 долара, в Турция цените са много по-ниски. „Искат ми 1800 евро”, разказа Лудия репортер във видео в канала си, докато в България цената била до 10 000.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Курдо Коленко

    И коса може да си присади, и джуки да надуе, и х.й да удължи, само това, което наистина му липсва – мозък, не може. Щом си прост, но е завинаги!

    Отговор
  2. Калоян

    Акъл им трябва на тия лигняри прости ….не коса . А и не знам защо ни ги навирате в очите тия смешници , много го интересува некой за техните простотии ….

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *