Благоевградският капитан на „Монтана“ с купа на първата тренировка

Благоевградският капитан на „Монтана“ Иван Михов сложи купа в личната си колекция в първите дни на новата година. С трофея посрещна кадъра на орлетата преди встъпителната тренировка на северняците кметът на града и клубен благодетел Златко Живков по повод избирането на централния защитник в десетката на най-добрите спортисти на общината за 2018 г. Михов бе поставен под номер 7 в класацията, но не присъства на официалната церемония по награждаването, която съвпадна с ваканцията му. Плакет градоначалникът връчи и на наставника Ферарио Спасов.

„От доста време съм във футбола и съм реалист. Седем точки изоставане от водача „Царско село“ са много. Това не значи, че се отказваме от битката за директна промоция в елита, но лидерът е стабилен отбор и трудно ще допусне повече грешки от нас”, коментира дупнишкият спец шансовете на тима си да навакса отстоянието от върха в подреждането на Втора лига.

Монтанчани обаче са бетонирани на втората позиция, която им дава възможност за поправителен в баражите за попълване състава на групата на майсторите. За пролетния дял на първенството се очаква на стадион „Огоста“ да акостира голямата надежда на „Левски“ Атанас Кабов, когото сините са склонни да дадат под наем, за да трупа игрови минути. Има вероятност това да се случи след лагера в чужбина на столичния гранд.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *