Благоевградският милионер Димитър Стойков подари червен лукс „Роувър” на любимата си Христина за рождения ден

Благоевградският бизнесмен Димитър Стойков подари червен „Рейндж Роувър” за рождения ден на любимата си жена Христина. Съпругата на милионера навърши 33 години, което се превърна в чудесен повод за обновяване на семейния автопарк. Досега тя караше джип БМВ Х5, но новият автомобил – високопроходим и луксозен, напълно отговоря на нейната бизнес класа и стандарт, освен това е по-комфортен за возене на трите им деца.

„Най-добрият подарък, благодаря, Димитър!”, написа в профила си рожденичката. Тя отпразнува навлизането в Христова възраст с незабравимо парти в софийски клуб с най-добрите им семейни приятели, повечето от които са известни благоевградски бизнес фамилии. На партито имаше много изненади в чест на рожденичката, подготвени от нейния любящ съпруг. Кулминацията на вечерта беше поднасянето на тортата и шампанското, гарнирани с музикален поздрав от дуета цигулари. Хубавата Христина се весели и пя от сърце заедно с приятелите си, които направиха рождения й ден специален.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. На кого му пука?!

    На кого му пука какво прави “милионерчето”?! На кого?… Напиши защо медицинските сестри получават минималната заплата от 560 заплата, понеже от тяхната работа зависи ЖИВОТЪТ ни, след като лекарите са поставили диагнозата. Така ли е?! …. Напиши защо МЛАДИТЕ не искат да работят за ОБИДНО ниски заплати. И колко работници останали все още в обезлюдяващият се Благоевград също са на минималната заплата и КАК ХРАНЯТ семействата си?! Напиши как живеят ПЕНСИОНЕРИТЕ с по 200-300 лв. на месец, какво ядат, как се отопляват? …. На кого му пука да хвалиш “милионери”… Ако не завист…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *