Благоевградският националист Ники Йовев къса с ергенлъка, днес се врича на Тоника по риза с българска шевица

С „последната ергенска снимка“, на която е със сестра си Аделина, сърцатият благоевградски националист Ники Йовев, който се е нагърбил с редица обществени каузи – като популяризиране на различни села в Пиринско, чистене от бурени на потънали в забвение исторически паметници, благотворителни кампании и др., вчера скъса с ергенлъка. След дълго пазена от всички тайна той най-сетне се престраши да поиска ръката на приятелката си Тоника, с която са заедно от 6 години.

Големият ден ще е днес, когато Николай и Тоника ще станат сем. Йовеви. На сватбата си Ники ще е с риза с българска шевица, повдигна той малко завесата пред „Струма“. Заради наложените ограничителни мерки гостите ще бъдат много малко – само най-близките, а в ритуалната зала и по-късно в църквата свидетели на щастливото събитие ще бъдат само кумовете, докато другите ще трябва да изчакат отвън.

„Добри новини дойдоха от нашия съратник Николай Йовев-Горския. Той ще вдигне шумна българска сватба заедно със своята любима. Ники, братле, да сте живи и здрави и да имате много деца, които да научите да носят България в сърцето си! Радваме се за теб, братле!“, един през друг се надпреварват да му честитят приятелите, които все пак се надяват след пандемията да падне яка почерпка.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *