Благоевградският общински съветник М. Богдански привикан по спешност от щерката Алекс за дребни домашни ремонти в “Делта Хил”, докато тя и Даниел са на курс по майчинство

Дъщерята на благоевградския общински съветник Милан Богдански – Алекс, привика по спешност татко си в семейната къща в луксозния затворен комплекс “Делта Хил”, наричан от всички пернишкия “Бевърли Хилс”. Поводът бил няколко дребни домашни ремонта, с които нито Алекс, нито съпругът й Даниел Петканов можели да се справят.
“Няма как, трябваше да отида”, сподели през смях Богдански, който с нетърпение очаква началото на следващата година, когато ще стане за пръв път дядо. По сметките му внучето ще е по-скоро Водолей, отколкото Козирог, което дава още малко време на прекрасната му дъщеря и зетя да се ошлайфат като бъдещи родители. И двамата ходят на курс по майчинство, който им струва по 300 лв., разказа съветникът, който още се чуди как навремето със съпругата му са се оправили с децата и без да се налага да ходят на обучение.
В момента Дани придружава навсякъде Алекс, защото след като спряха тв предаването на Милен Цветков, където той работеше, още не е поел нов служебен ангажимент. Последно през уикенда двамата ходиха на гости в Пловдив на кумата им Джулиана Джани, с която се запознаха в риалити шоуто “Биг Брадър”, където се ожениха.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *