Благоевградският Рапаич с приза за най-красив гол, „Червени животни“ платиха 8 млн. за емблемата

Завърналият се след тежка контузия кадър на фалиралия „Македонска слава“ Станислав Манолев дебютира в настоящата кампания с приза за най-красив гол на последния преди паузата кръг в Първа лига. Благоевградският Рапаич препарира вратаря на „Септември“ Валентин Гарев с брилянтно изпълнение на фаул под сглобката в добавеното време за победата на своя ЦСКА с 3:0. Майсторлъкът му бе оценен от 43 процента от участниците в анкетата. С 2.11 по-малко втори остана асът на „Черно море“ Георги Илиев за попадението си срещу „Верея“. Едва 17.89 на сто от вота отиде за точния изстрел на острието на „Лудогорец“ Клаудио Кешеру в мрежата на „Ботев“ /Вр/.

Няколко часа преди да изтече крайният срок до края на работния ден вчера за придобиване емблемата на автентичния ЦСКА, от сдружението „Ред Енимълс“ /”Червени животни“/, зад което стои Гриша Ганчев, внесоха 8 млн. лева и отборът от Борисовата градина стана официален притежател на активите и пасивите на обявения в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД. В готовност да  плати при отказ на елитния тим беше втородивизионният ЦСКА 1948, чието съществуване отсега нататък на практика се обезсмисля.

„ЦСКА върна своята емблема. Сумата е платена, ангажиментът е изпълнен, дадената дума е спазена, ЦСКА е над всичко”, в патетичен тон обяви новината официалният сайт на червените.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *