Благоевградският Фигаро Слави Петров си потроши ръката при опит да демонстрира майсторлъка си на скейтбордбордист от тийнейджърските години пред дъщерите си

Благоевградккият Фигаро Слави Петров си счупи ръката при опит да се върне в тийнейджърските години и да демонстрира на щерките си финтове със скейтборд. Инцидентът се случи преди дни в парка на Дупница, където семейството решило да „избяга“ от карантината, за да поиграят децата.

„Бях първият в Благоевград със скейтборд. Приятел от Франция ми го беше донесъл, бях 5 или 6 клас и не слизах от него, даже от телевизията ме снимаха“, върна се в годините назад атрактивният коафьор.

„Едва чаках ваканциите, за да отида при леля ми в София. Там скейтбордистите се събирахме в парка при Орлов мост, при паметника на Съветската армия, и правеха демонстрации, карахме и бях доста добър. После, след казармата, пък започнах да карам ролери, навсякъде се движех с тях и пак бях станал доста добър“, обясни причините за подплатеното си самочувствие за опитност на колела Слави Петров.

И като доказателство на максимата, че проблемите идват при най-добрите, таткото вместо да покаже на децата си майсторлък, им дал урок как без оборудване не бива да се качват на скейта или на кънки. За късмет при счупването не се получили размествания на костта и дупнишките лекари само гипсирали лявата му ръка, без да се налага операция. Сега месец и половина е в двойна изолация: един път заради коронавируса и втори – заради гипса, и се надява, че докато го махнат, първата ще е отменена и ще може да започне работа с по-леки дейности, които не изискват силно напрягане като изсушаване и сложни прически.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *