Благоевградски адвокат, училищен зам. директор и приятелите им избрани за рекламни лица на почивна станция във Велинград

Благоевградският адвокат Александър Мановски, зам. директорът на Трето ОУ Васил Чолаков, бизнесменът Огнян Стоев, бившият футболист Стефан Сотиров и служителят в „синя зона“ Атанас Богданов станаха рекламни лица на почивна база на голяма българска държавна фирма.

Вчера една от снимките на петимата джумалии бе качена като профилна на страницата на станцията за отдих във фейсбук и събра стотици одобрителни лайкове. Вероятно част от тях са заради патриотичния им външен вид – всички са облечени в народни носии. Оказа се, че снимката е правена съвсем скоро – в сряда вечерта, а звездната слава на юнаците е на по-малко от 24 часа.

„Ние сме част от група, която, докато имах заведение, се събираше често и пееше тежки македонски песни – разказа за „Струма“ Мановски. – Бяхме я нарекли на името на заведението „Извора“ и поне веднъж седмично пеехме за удоволствие. Почивната база във Велинград много ни харесва и през годината често отскачаме дотам. За тази сряда разбрахме, че персоналът си прави новогодишен банкет, и решихме да ги изненадаме. Васил /б.р. Чолаков/ намери отнякъде елечетата, ние сами си купихме ризите и тръгнахме към Велинград. Нахлухме в заведението с песен, изкарахме после една цяла китка тежки македонски и предизвикахме истински фурор. Хората толкова ни се зарадваха, направиха ни клипове, въобще голям купон беше. Естествено, останахме на банкета, преспахме там, днес /б.р. вчера/ закусихме с цедено кисело мляко с боровинки и се прибрахме“.

След като разбра от нас, че снимката на група „Извора“ е станала профилна на почивната станция във Велинград, Мановски веднага започна сериозно да обмисля идеята да се запишат на диск. Така той реши и проблема с новогодишните подаръци за приятелите – по една песнопойка, за да разширят репертоара

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Александър Мановски

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *