Благоевградски вратар пипна заразата на сбогуване със „Септември“

В отбора на столичния “Септември” има заразен футболист с коронавирус и това е роденият в Благоевград вратар Филип Димитров. Втородивизионният тим с най-солидна диаспора от орлета стана поредният, в който върлува Ковид-19.

“Ръководството на ПФК Септември-София иска да Ви информира, че от започване на тренировъчен процес на 8 юни до момента в рамките на един месец всички играчи, спортно-технически щаб и служители в клуба преминаха на 3 PCR теста и на 3 бързи. За нас здравето на нашите служители и техните семейства винаги е било приоритет. Една от пробите на стража на септемврийци Филип Димитров се оказа положителна. В началото на тази седмица всички играчи, треньори и лица, свързани организационно с представителния отбор, повториха своите тестове и за наше голямо спокойствие резултатите на всички останали са отрицателни“, заявиха от клуба, откъдето уточняват, че заболелият не проявява никакви симптоми на вируса, и потвърждават напускането му в посока съименниците от Симитли след края на настоящата кампания.

Другите бивши пиринци, на които тандемът Милен Радуканов-Стефан Гошев разчита за решителния бараж за промоция в елита следващата седмица срещу някой измежду „Царско село“ и „Дунав“, са капитанът Борис Галчев и триото бранители Александър Башлиев, Румен Сандев и Юлиан Попев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *