Благоевградски рефер 18 ч. разкрачен между женския и мъжкия футбол

Благоевградският рефер Благой Манов се оказа разкрачен 18 ч. между женския и мъжкия футбол. Толкова е времето между наряда му в Югозападната Трета лига днес следобед в Сливница, където “Сливнишки герой” посреща “Рилски спортист”, и назначението за мача на съгражданките му от “Спортика” с ЖФК “Варна” в неделя предиобед в дамското първенство.
Един международен и двама елитни съдии нае зоналната централа за предстоящия кръг в третия ешелон. Николай Йорданов е пратен на “Беласица” при визитата на “Хебър”. Ангел Баялцалиев съпровожда лидера ЦСКА 1948 в гостуването на “Банско”, а Георги Димитров е командирован за сблъсъка на “Балкан” със “Свобода”.
На стадион “Бончук” в неделния двубой от елитната група до 19 г. между “Марек” и “Левски” ще има нежно присъствие в лицето на международната съдийка Димитрина Милкова и асистентката Павлета Рашкова. Същия ден местният арбитър Ивайло Младенов свири на 17-годишните орлета в столицата срещу “Септември”, който приема 24 ч. по-рано при 19-ките ОФК “Пирин” под свирката на неврокопчанина Атанас Дреновички.
ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *