Благоевградски спец води онлайн тренировки с видеовръзка с подопечните си

Благоевградският кондиционен спец Антон Дончев вече провежда тренировки с  футболистите на елитния „Арда“ благодарение на специална онлайн платформа, в която всеки от неговите подопечни се включи през мобилния си телефон и изпълняваше в дома си треньорските указания. Нововъведението сработи вчера преди обяд. Пускането му в действие има за цел състезателите да изпълняват стриктно упражненията в домашна обстановка и посредством видеовръзката да виждат нагледно какво се изисква от тях, като същевременно бъдат под контрол дали изпълняват пълноценно заданията на А. Дончев, който водеше заниманието от фитнес залата на „Арена Арда“.

Наставникът на кърджалии Стамен Белчев, който одобри без забележки изготвената от своя помощник програма за поетапно поддържане на кондицията, също се потеше наравно с избраниците си по време на 45-минутната тренировка. От извора „Дончев“, наред със съотборниците си, попиваха другите кадри от Пиринския край сред играчите – вратарят от Кресна Иван Караджов и петричките земляци Спас Делев и Иван Коконов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ


А. Дончев /в средата/ и подопечните му от вчера са в онлайн режим, а посредством видеовръзката кондиционният спец показваше упражненията

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *