Благоевградски строител чества 50-г. юбилей, дъщеря му го изненада с подарък от Англия – сглобяем басейн

50-годишен рожден ден отпразнува благоевградчанинът Стоян Кавлаков. Тържеството се състоя в лятната градина на ресторант „Старата къща“, която бе украсена за специалния повод. Сред гостите бяха роднини и приятели, колеги на юбиляря от строителната фирма начело с шефа Петър Янев. Градусът на настроението бе поддържан от оркестър с трима певци, които редуваха любими народни песни от македонския фолклор с шлагери от стари градски песни и естрада.

Рожденикът поведе хорото заедно с чаровната си съпруга Росица, което се изви около грейналия в изумрудено шадраван на потъналата в зеленина градина на популярната механа, която е отлично място за чествания на всякакви поводи. В разгара на купона оркестърът свири туш и последва изненада – сервитьорите внесоха празнично опаковани пакети и приканиха рожденика да ги отвори. Оказа се, че това е специалният подарък – сглобяем басейн, изпратен от Англия от дъщерята и зетя. Кулминационният момент настъпи при внасяне на тортата, около която изпълнтели и гости изпяха заедно „Честит рожден ден“.

„Най-важното на този свят е семейството. На 50 години се чувствам щастлив, че имам прекрасна съпруга, син и дъщеря и приятели. Те са ми дар и моето богатство”, сподели Стоян Кавлаков.

Празничните моменти от юбилея бяха запечатани от камерите на мобилните телефони, а снимките ще останат в семейния албум.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *