Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Топ теми

Благоевградско село става артистичен декор на песен! Гръцка музикална звезда снима клип в имението на Янис Козас в Дъбрава, топмодел на „Плейбой“ влиза в кадър

Гръцката  музикална звезда Йоргос Гиасемис /сн. 1/ засне клип в благоевградското село Дъбрава, а за декор бе използвана китната вила /сн. 5/ на сънародника му с голям бизнес у нас Янис Козас. Камерата снима Йоргос не само в имението, видеоразходката за клипа продължи и в околностите на Дъбрава. Селото все повече набира популярност в музикантските среди покрай едноименния музикален фест, който се провежда там от няколко години.

И тъй като нито един музикален клип няма да е достатъчно ефектен, ако в него не се появи поне една красавица, отговорната мисия за уау ефекта е поверена на нашумялата в момента 20-годишна красавица от Казанлък Михаела Тодорова /сн. 2/, която е лице на „Плейбой“, има над 16 страници с нейни голи снимки в последния брой, а в момента се очаква да излезе корица на списанието с нейна снимка. Тя се изявява като водеща на последния конкурс „Мис Плеймейт 2018” заедно с Любен Дилов-син, записва поп песен и до края на годината има още много планирани проекти.

В качеството си на филмов продуцент се изяви популярният импресарио Спас Стоилов-Бици /на сн. 3 отляво заедно с домакина Янис Козас/, който представлява и Йоргос Гиасемис. Бици е и главният „виновник“ за честите участия на гръцкия изпълнител в България. Клипът и песента към нея се очакват скоро по телевизия „Планета”.

Любезният домакин на събитието Янис Козас се бе погрижил на артистичните му гости да не липсва нищо  по време на снимките и им създаде идеалната работна атмосфера /сн. 4/. Преди години Янис се прочу с една от първите конни бази в района на Благоевград, затова и  расови жребци са част от „ актьорското“ присъствие в лентата на Йоргос Гиасемис.

АНТОНИО ДЕНЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *