Благоевградчанинът Митко Калайджиев и Красимира със собствено предаване

Благоевградчанинът Митко Калайджиев, син на бизнесмена и собственик на хотел “Езерец” Румен Калайджиев, и Красимира Цочева от „Фермата“ водят собствено предаване, узна „Галерия“. Двамата си направиха нестандартен влог на име Grabbi7. Всяка неделя се излъчва по един епизод, в който двамата се впускат в непозната за тях професия, за да представят най-интересното от нея.

Първият епизод бе излъчен миналата седмица и не срещна забележителен интерес. Митко и Краси го отдават на това, че феновете им все още не знаят за влога и смятат да започнат по-мащабна кампания.

Двойката се надява да печели добри пари от реклама, именно покрай представянето на различни професии. Със сигурност обаче няма да разчитат изцяло на влога си финансово.

Както е известно, Калайджиев има собствена брокерска агенция и дори наскоро нае Красимира да работи при него. Тя е безработна майка от няколко години и преди да срещне Митко във „Фермата“, нямаше намерение да си търси работа. Цочева се бе отдала на 4-годишния си син и мъжа си, с когото се раздели веднага след като излезе от аграрното шоу. Към момента Краси и Калайджиев живеят заедно и са по-влюбени отвсякога, разказват запознати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *