Благоевградчанинът, открит мъртъв в колата на свещеник, бил със сърдечно заболяване! Остават много неизяснени въпроси около смъртта му

Резултатите от аутопсията на тялото на открития мъртъв в колата на свещеник Иван Янчовичин в Кюстендил благоевградчанин,  49-г. Красимир Колев, сочат, че мъжът е починал вследствие на сърдечно заболяване

Както „Струма“ писа, синът на свещеник Иван Янчовичин – Димитър, е открил мъртъв роднината си в опела на родителите си, проснат по очи на предната седалка, като краката му стърчали извън автомобила. При обаждането му на тел. 112 Димитър обаче съобщил, че не познава лицето, което е открил в колата, паркирана пред дома на семейството си на ул. „Бузлуджа“ в Кюстендил. На мястото е пристигнал екип от криминалисти, пред тях бащата и синът съобщили, че това е техен роднина от Благоевград.

В четвъртък вечерта Кр. Колев гостувал на семейството на свещеника в Кюстендил и темата на разговор била наследствени имоти в Банско, откъдето е родом и свещеник Ив. Янчовичин. След разговора гостът си тръгнал и на сутринта бил открит мъртъв в колата на роднините си.

Въпреки че аутопсията показва, че причина за смъртта на Кр. Колев е здравословен проблем, остават неизяснени въпроси около смъртта му. Как е попаднал в опела, собственост на съпругата на свещеника, отключена ли е била оставена колата и други подробности, които следва криминалистите в Кюстендил да разкрият.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *