Благоевградчанинът Станимир Дончев: Двама ме пребиха пред „Еврофутбол“ в кв. „Струмско, гонят ме с ножове, полицията да вземе мерки

Благоевградчанинът Станимир Дончев поиска думата във връзка с инцидент, при който станал жертва на агресия. Вчера той дойде в редакцията на „Струма” и ето какво разказа:

„Живея в кв. „Струмско” и миналия четвъртък около 15 часа бях нападнат пред пункта на „Еврофутбол“ от двама мъже. Започнаха да ме ритат и удрят с юмруци без всякаква причина. Познавам ги по физиономия, не съм имал някакви взаимоотношения с тях. Целият съм син от боя, всичко ме боли, едва дишам. Отидох в полицията – във ІІ РУП, и подадох жалба. Но явно няма никакъв ефект, тъй като вчера и днес тези двамата отново бяха там и започнаха да ми се заканват и да ме гонят с ножове. Призовавам полицията да обърне внимание, да ги предупреди, да се вземат някакви мерки”.

38-годишният мъж показа белезите по тялото си от побоя и добави, че не е ходил при съдебен лекар, тъй като е безработен и няма 18 лв. за медицинско свидетелство. Периодично ходил на сезонна работа в Гърция.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Тотаджия

    Ама виси пред Еврофутбола, а нямал пари…. А дали не е длъжник на тия двамата?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *