Благоевградчанин влезе в щаба на Ел Голеадор в ЦСКА

Благоевградчанин влезе в щаба на новия наставник на ЦСКА Любослав Пенев, който наследи на поста Нестор Ел Маестро, на когото червените биха шута след цирковете в съблекалнята на лагера в Испания и разногласията му с тарторите на отбора. В екипа си Ел Голеадор е включил досегашния треньор в школата Добри Митов. Кадърът на орлетата натрупа стаж като асистент на косоваря Наджи Шенсой при няколкото му мандата в български клубове, в т.ч. и в родния „Пирин“. Другите двама помощници на Чичовото в Борисовата градина са испанският кондиционен спец Пабло Караско и работилият 4 г. в Академията на „Литекс“ и впоследствие в ДЮШ на „Българска армия“ Даниел Моралес.

ЦСКА представи вчера на обяд официално Л. Пенев, който подписа договор за година и половина. „Не идвам на гости, аз съм си у нас. Решението го взех много бързо. Обичам предизвикателствата. Разликата в точките от „Лудогорец“ не е толкова голяма /б.а. – 6 т./. Всички, които подкрепят или играят с червената фланелка, трябва да са наясно в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА целта винаги е една – да бъде на първото място, да е шампион”, бяха встъпителните думи на Пенев.

„Причината за треньорската смяна са резултатите, които не задоволяват ръководството и феновете. Друга причина няма”, заяви изпълнителният директор Пламен Марков.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *