Топ теми

Търговия напук на коронавируса! Благоевградчани на пазара при строги мерки за безопасност

В слънчевото време днес благоевградчани посетиха открития и закрит пазар в областния център, за да си закупят плодове, зелченчуци, млечни продукти, яйца и мед. Обстановката на тържищата е спокойна, няма струпване на хора. Пазаруването се извършва при строги мерки за безопасност, разпоредени от здравния министър Кирил Ананиев. Всички търговци и клиенти са с маски и спазват необходимата дистанция от минимум 2 метра, търговците обслужват клиентите си с ръкавици. Общинска охрана стриктно следи за спазването на мерките.

Както struma.bg писа, днес заработиха откритите тържища и закрития пазар в Благоевград. Организацията на тържищата и осигуряването на всички мерки за безопасност на търговци и клиенти започнаха още вчера с осигуряване от общината на заграждения за регулиране на вход и изход между двата моста на р. Бистрица при пазара и на ул. „Дж. Баучер“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Някой

    10 маси по 5 лева под арента с тях не може да покрие надниците на общинската охрана , така беше и със синята зона . Кмета е най – големия смешник

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *