HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградчани с 9 медала на държавното по скокове на батут

Състезателите на „Л. Солачки“ /Бл/ заслужиха 9 медала на държавното първенство по скокове на батут в Сливен. Жоржета Кордева /до 14 г./ и Данаил Стоянов /14 г./ станаха шампиони на двоен минибатут, а Дарина Начина /12 г./ триумфира на акробатична пътека. Сребърно отличие на двоен минибатут спечели Бойко Иванов /14 г./, а на акробатична пътека втори са Радостина Ранчова /14 г./, Михаела Андреева /10 г./ и Илиян Сиджимков /14 г./. С бронз на същия уред се окичиха Деница Иванова /10 г./ и Кристина Янева /8 г./. В подножието на почетната стълбичка останаха Слави Станоев и Виктор Начев, които са съответно четвърти и пети на акробатична пътека при момчетата до 10 г.

„Децата се представиха много по-добре от очакваното, а конкуренцията беше на необходимото ниво, което няма как да не ни радва“, коментира клубният председател и наставник Антон Гръчки.

Отбора в Сливен водеше треньорът Георги Воденов, а част от съдийския апарат на турнира беше благоевградчанинът Илия Туджаров. В проявата се включиха над 120 състезатели на 10 клуба.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *