Благоевградчанката Алекс Богданска-Петканова със специална мисия в „Гласът на България”, ще репортества сред младите таланти зад кадър

С красиво и усмихнато попълнение в екипа си стартира предстоящият сезон на най-гледаното музикално риалити у нас „Гласът на България“. От 23 февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ ще влезе благоевградчанката Александра Петканова. В тандем с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’ тя ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи. Александра влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър”. Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев. 

„Много съм щастлива, че ще бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата „Глас на България“. В дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си“, коментира Александра.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *