Топ теми

Благоевградчанката Ил. Джалева изпревари с оставка уволнението, Стоичков е новият шеф на съдиите

Благоевградчанката Илонка Джалева изпревари с оставка уволнението й като мениджър на съдиите, длъжност, която заемаше в структурите на БФС от 5 г. насам. Бившата учителка в Класическата гимназия в София беше заложена на дузпата след акцията на ГДБОП в офисите на футболната централа по подозрение за уредени мачове, след която я разпитваха цяла нощ в полицията. Очакваше се вчера Бюрото на Изпълкома на централата да я отстрани от поста, но след предвидливо подадената молба за напускане документално раздялата бе оформена по нейно желание.

Другата гореща новина от сбирката на първите хора във футбола ни, засягаща реферите, е изхвърлянето на техния шеф Йордан Сталев. На неговия стол засега с временен статут сяда досегашният председател на СК в ЗС на БФС – София Костадин Стоичков.

Междувременно роденият в петричкото село Ключ ексфутболист на ЦСКА Герасим Заков сложи в графата „Послушковци“ новия национален селекционер. Георги Дерменджиев е по-удобен и ще се вслушва в съветите на хора от БФС, за разлика от един Любо Пенев или Гонзо. Тук трябва човек с авторитет и респект, който да вдъхне нова доза самочувствие на отбора, коментира двукратният шампион с червените в мандатите на Стойчо Младенов /2003 г./ и на Миодраг Йешич /2005 г./.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *