Благоевградчанката, майка на детето чудо Роберто Адамов, посрещна рождения си ден в Ачи Катена, ухажвана от 3-ма мъже

Ухажвана от тримата мъже на живота си и поздравена от десетки приятели от България и Италия, вчера благоевградчанката Румяна Адамова /на снимките/ бе една от най-щастливите жени на земята. Рано сутринта съпругът й Боян и двамата им синове Евгени и Роберто използваха социалните мрежи, за да благодарят на рожденичката Руми за всички грижи, които тя полага за тях, за да могат да работят и се развиват всеки в сферата, която е избрал.

Въпреки че семейството е сред многото емигрантски в италианския град Ачи Катена, където има цяла колония от благоевградчани и разложани, благодарение самоотвержеността на Румяна малкият й син Роберто стана световна знаменитост с виртуозните си изпълнения на пиано, които му спечелиха десетки престижни музикални награди. И тъй като до всеки успял мъж, дори да е 13-годишен, стои една силна жена, Боби винаги е твърдял, че без подкрепата от мама никога не би си спечелил титлата „българското дете чудо“.

Поради разрастващата се епидемия тази година сем. Адамови бе принудено да чества рождения ден на Румяна без приятели, но пък всички бяха убедени, че догодина на този ден ще направят най-големия купон в българската колония.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *