HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградчанката Н. Филипова: 580 лв. удържаха от заплатата ми със запор от съдия-изпълнител, няма с какво да живея, как ще изхранвам семейството си…

“Удържаха от заплатата ми с наложен запор от съдия-изпълнител 580 лв., работя като чистачка, с какво ще храня семейството си, съпругът ми Асен е болен от захарен диабет и не вижда”, това заяви 57-годишната Николина Филипова от Благоевград.
Читателката поиска думата във в. “Струма”, за да разкаже за случилото се: “Майка съм на 6 деца. Взех бърз кредит преди една година, защото дъщеря ми претърпя операция и ни трябваха спешно пари. Тогава взех 500 лв. от кредитен инспектор, сумата я донесе един мъж, който работи в офис, намиращ се в центъра на Благоевград, в близост до пощата. Парите получих при моя позната – Вили, при нея ходя да се подстригвам. Връщах сумата по 126 лв. пак при моята позната и за няколко месеца я погасих, последно внесох сума ноември 2016 година. Сега, при получаване на заплатата този месец, разбрах, че ми е наложен запор и наведнъж са ми удържани 580 лв. Веднага отидох да си направя справка, оказа се, че дължа пари, не знам защо не ми се спират по 50 лв. или 20 лв., а такава огромна сума наведнъж. Няма с какво да живея и да изхранвам внучетата си, грижи се за три внучета. Нека да дойдат да проверят как живея, аз също съм болна, със захарен диабет и заболяване на сърцето, имам и бронхиална астма. В безизходица съм, не знам вече към кого да се обърна за помощ, искам от страниците на вестника да сигналзирам за случващото се с мен”.
НИКОЛИНА ФИЛИПОВА,
БЛАГОЕВГРАД

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *