HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградчанка, бивш атакист се снима с крава в „библиотека“ в Брюксел

Снимка с крава в библиотека е рядко преживяване, което може да се случи на човек в живота му. Точно това обаче е споходило бившата лидерка на „Атака” в Благоевград Надежда Барбазова, която в момента не е политически обвързана и по собствените й признания е дала воля единствено на националистическата си натура.

Култовата снимка, която тя е качила на профила си в социалната мрежа, обаче колкото и на пръв поглед да изглежда, че е от библиотека заради многото лавици с книги, всъщност е от една от знаковите за столицата на ЕС, Брюксел, кръчми „Амадео“, където без предварителна резервация е почти невъзможно да се намери място. Надежда е в Брюксел с голяма група от 30 българи, които са там по покана на евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки.

„Имах честта да присъствам на заседание на групата на европейските консерватори и реформисти, през деня сме в Европарламента, а в свободното време попиваме атмосферата на Брюксел, града на шоколада, кафето, бирата и, разбира се, пържените картофи и първия мол в света. След атентатите тук е привидно спокойно, хората са любезни и толерантни към различните общности, но България е незаменима и винаги се убеждавам в това, като пътувам навън“, споделя впечатленията си пред „Струма“ Надежда Барбазова.

ПЕТКО КАРАКОЛЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *