HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Благоевградчанка събра близките за 60-г. юбилей, актьорът Н. Кимчев я поздрави с песен

Съпругата на бившия пожарникар от Благоевград Костадин Стойнев – Виктория, която дълги години бе в екипа на ДТ “Н. Вапцаров” – Благоевград, събра в заведение на мило тържество близки и роднини за 60-годишен юбилей. Старт на вечерта дадоха с първия си танц съпрузите Костадин и Виктория Стойневи. Рожденичката бе обградена от цялото внимание на снаха си Антоанета, която е преподавател в ЮЗУ – Благоевград, и първородния си син Ивайло Стойнев, който е офицер в пожарната в Кюстендил. Двамата се грижеха за удобството на гостите, като следяха нищо да не липсва на отрупаните с вкусотии трапези. От Германия да поздрави майка си за рождения ден се обадиха синът Павел и снахата Ангелина, преди 2 седмици те увеличиха семейството си с прекрасен син Давид, който се роди във Франфурт, където те живеят. Специално за юбилея на Виктория от Италия долетяха племенничката Кремена със съпруга си и 4-годишната им дъщеричка.
Да празнуват с Виктория дойдоха дългогодишните им приятели, актьорът в Благоевградския драматичен театър Николай Кимчев със съпругата си, преподавател в ЮЗУ, Антоанета Антонова. Н. Кимчев отправи по микрофона своите най-сърдечни пожелания към рожденичката да е с бодър дух и здраве, да е стожер на фамилията, да обгрижва с присъщата си любов внучетата Виктория, Костадин и Давид, както и цялато голямо семейство Стойневи, и изпълни няколко песни в нейна чест.
Под бурните аплодисменти на гостите и с песента “Честит рожден ден” екипът на заведението изнесе на дансинга празничната торта, специално поръчана от снахата Антоанета.
СОНЯ НИКОДИМОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *