БЛАГОРОДЕН ЖЕСТ! Кандидатите на ГЕРБ за кмет и общински съветници в Сапарева баня с дарителска кампания за болен баща

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сапарева баня Калин Гелев и общинските съветници от листата на ГЕРБ за пореден път подадоха ръка в труден момент на тежко болен мъж.

На откриването на предизборната си кампания Калин Гелев отправи апел към поддръжниците си и кандидатите за общински съветници да дарят средства за трансплантация на бъбрек на 42-г. Асен Гиздов от с. Ресилово, община Сапарева баня. Той е баща на две деца, а за операцията трябва 50 000 евро.

На християнския празник Покров на Пресвета Богородица, който е и празник на Ресилово, К. Гелев и общинските съветници се срещнаха с Асен Гиздов /на снимката/ и му дариха 1845 лв., събрани само за 1 час на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ – Сапарева баня.

Калин Гелев, който се кандидатира за втори мандат за кмет, заяви: “На фона на 50 000 евро, които са необходими за трансплантацията на А. Гиздов, 1845 лв. са малко, но те са дарени от сърце. Радвам се, че и ние сме част от дарителите за Асен Гиздов”, заяви К. Гелев.

Неведнъж общински съветници от ГЕРБ в Сапарева баня са дарявали средства за болни хора и за хора, изпаднали в беда. И този път герберите не останаха бездушни към младия мъж в борбата му за живот.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *