БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА! 530 лв. бяха събрани в помощ на Т. Велинов от Кюстендил на церемонията по награждаването на конкурса „Любим учител“ на вестник „Струма“

530 лв. в помощ на Теодор Велинов от Кюстендил бяха събрани по време на церемонията „Любим учител на Пиринско 2019”, организиран от вестник „Струма” с подкрепата на община Благоевград и Регионалното управление на образованието.

Както в последните церемонни по награждаването, и тазгодишната имаше специална благотворителна мисия. Най-големият всекидневник в Югозападна България реши да подкрепи 14-г. Теодор, страдащ от коварната болест остеосаркома, агресивен рак на костите. За тази цел в „Ларго мол“ бе организиран специален благотворителен базар /на снимките/. Много от присъстващите гости и приятели на вестник „Струма” си закупиха от прекрасните произведения на възпитаниците на школите по приложно изкуство, моден дизайн… към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград с ръководители Мария Онтева, Бисер Грънчаров, Гергана Михова, Даниела Механджиева, а всеки един лев от събраните средства ще отиде за младия мечтател Теди. 

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *