HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Близките на изчезналия планинар: Смятаме, че е убит, помогнете ни да го намерим!

Изчезналият планинар Васил Канев от Бургас може да е убит. Тези съмнения изразиха през сълзи близките му. Те се свързаха с Флагман.бг, за да потърсят съдействие за откриването на бургазлията, от когото няма следа вече 10 дни.

Изчезналият се казва Васил Канев и е на 53 години. Заедно с брат си – Тодор Канев, са известни бивши борци от близкото минало. Двамата са завършили Спортното училище в Бургас и са носели успехи след успехи в борбата както за града, така и за България.

Васил Канев страдал от високо кръвно и семейството му се притеснява да не му се е случило нещо в труднодостъпния терен между руенските села Снежа, Билка и Ясеново. По-големите им опасения обаче са Васил да не е станал жертва не жестоко престъпление.

Във фаталния ден – преди около 10 дни, група от 4-ма мъже, а не 3-ма, каквато бе първоначалната информация, потеглили от бургаския ж.к. „Меден рудник” към местността Коджа кая, да са търсят злато. По твърденията им те се разделили и се уговорили да се срещнат на тяхно място след няколко часа, но само Васил не се появил.

„Всички казват, че не са го виждали. Това не е възможно, те тръгнаха заедно! Ако е намерил нещо ценно, може да са го бутнали в пропаст. Помогнете ни поне трупа му да открием”, призоваха роднините на Васил, които искат да узнаят какво се е случило с него.

Във фаталния ден той се е свързал с брат си Тодор, който е с прекаран инсулт и в тежко здравословно състояние. Заради лошата връзка обаче двамата така и не успели да проведат разговор. „Викаше само Васко, Васко, но гласът на Васил не се чуваше”, обясняват още роднините.

Семейството му твърди, че другите трима мъже от групата били отведени в районно управление за разпит и арестувани за 24 часа. Именно заради това близките му смятат, че има нещо съмнително в цялата история с мистериозното му изчезване.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *