Близки на загиналата д-р Мериян Радева търсят нов дом на малката Киара

Близки и приятели на загиналата нелепо край малкотърновското село Младежко 26-годишна лекарка търсят нов стопанин на една от котките на д-р Мериян Радева. Животинчето, което е на видима възраст около 4-5 месеца е останало без стопанин и няма кой да се грижи за него, предаде Флагман.

Ето какво написаха близките на д-р Радева:

“Скъпи приятели, миналата седмица в нелеп инцидент загубихме наша приятелка и спасителка на животни д-р Мериян Радева… Още се отърсваме от шока…, изключително ми е трудно да напиша този пост… Мериян беше прекрасен млад човек и много обичаше животните.. Тя имаше няколко животни, но в момента търсим дом на тази рижава красавица… Киара е на около 5м. и е спасена от улицата.
Търсим отговорни стопани, които ще я обичат много и ще я приемат като член от семейството! Ще бъде дадена за обезопасено жилище и кастрация на нужната възраст… 

Ако някой иска да осинови Киара, да пише на лични, другите моля ви споделяйте, за да може тази красавица да намери своето ново семейство… Искам да намерим най-прекрасния дом с най-прекрасните осиновители…, заради Мери…, която даваше душа и сърце за животните… 

Почивай в мир Мери.., ние ще се погрижим!”

Лeкaркaтa, кoятo e рoдoм oт Рaзгрaд, e зaвършилa Мeдицинcкия унивeрcитeт във Вaрнa, cлeд кoeтo e пocтъпилa нa рaбoтa в Цeнтърa зa cпeшнa мeдицинcкa пoмoщ в грaдa. В прoфилa cи в coциaлнaтa мрeжa млaдaтa жeнa caмa e нaпиcaлa, чe имa книжкa зa кaтeгoрия A eдвa oт чeтири мeceцa.

Нeйни приятeли я oпиcвaт кaтo мнoгo уcмихнaтa и oтдaдeнa нa рaбoтaтa cи.

Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *