Близки на убитата Андрея искат доживотен затвор за извършителя

Лелята на убитата в Галиче 18-годишна Андрея и други близки на момичето поискаха доживотен затвор за извършителя на зверското деяние. Припомняме, че според данни на разследващите, тя е била пребита, след което е прерязано гърлото й, а накрая е била изнасилена. За деянието пълни самопризнания е направил Аксел Олеков, който е завършил само първи клас, от 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви.

Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом детето е живяло, докато бащата е бил в чужбина, учила е в местното училище. “Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не уби един човек, той уби четири човешки живота. И искат да го пуснат. Ами той ще излезе престъпник, още по-зрял, в силата си. Това не трябва да се позволява. Тези малки дечица, които минават, как да живеят”, каза лелята Невена пред БТВ.

Братовчедът Асен, който е открил тялото, заяви: “Потресени сме като казват, че няма да лежи толкова много. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е изрод. Изрод уби дете. Миналата година той почти уби един бездомник до смърт и не знам защо е на свобода. Той е потенциален убиец, като излезе на свобода ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се уважаваме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *