Близначки се омъжиха за близнаци

Близначките Британи и Бриана Дийн влязоха в световния новинарски поток, след като се омъжиха за двама братя близнаци. Сватбата на двете двойки е отразена в много чуждестранни медии, където младоженците разказват своята необикновена история. Блондинките си приличат изключително много, съобщава bulnews.bg

От малки искали да се омъжат за еднояйчни близнаци. Така и се случва, след като двете срещат братята Джош и Джеръми Салиерс. Момичетата получили предложение за брак от половинките си на 2 февруари. Двойките си казаха “да” на приказна церемония на Фестивала на близнаците в Туинсбург, Охайо. Дори си имат сватбен девиз: “Twice Upon a Time”. Двете семейства ще живеят в една къща, защото искат да отгледат децата си заедно. Те не се притесняват от факта, че изглеждат еднакво и дори го подчертават като се обличат по един и същ начин.

“Приказката стана реалност. Спомням си, че още когато бяхме в детската градина, мечтаехме за такава сватба. Да се омъжим за близнаци е нещо, което е много важно за нас”, казва Бриана, която сключва брак с Джеръми. Британи добавя: “Знаехме, че шансовете за това са невероятно оскъдни. Омъжих се за мъжа на мечтите ми и в същото време се оглеждам и виждам, че и близначката ми прави същото.” Тя дори добавя: “Ако не успеехме да открием идентични близнаци, никога нямаше да се омъжим”.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *