Блогър от Петрич, жандармерист от Кюстендил и Шестака от Мелник сред новите участници в есенните тв реалитита

Атрактивни представители от Югозапада са включени в тазгодишните сезони на най-атрактивните телезионни риалити предавания, стана ясно от старта им.

Във втория сезон на риалитито „Игри на волята“, който започна в понеделник, дори има 2-ма – петричанинът Любо и кюстендилецът Влади, които ще се борят с още 22-ма претенденти за солидния награден фонд от 100 000 лв.

Любомир е блогър, на 29 г., роден в Петрич, задия Везни. Самият той се представи пред зрителите като позитивен и постоянно търсещ нови предизвикателства, и безкрайно горд със семейството и фирмата си. Инженерът по индустриална автоматизация обича кинематографията, фотографията, спорта, физиката и изкуството. Единственият човек, който може да го накара да изпусне нервите си, е брат му. Не може да живее без топла завивка, запалка и нож. Филмите, които го описват най-добре като човек, са „Железният човек“, „Игра на тронове“, „Татуировчикът на Аушвиц“. Силно адаптивен е – според ситуацията може да бъде и лидер, и наблюдател. Мотото му е „Аз съм си, добре съм си!“.
Eнергичен, непринуден, естествен и трудолюбив пък е Владислав от Кюстендил. 31-годишният Влади е зодия Близнаци, обича фитнеса, тичане, cross fit тренировки, x-box видеоигри и пътешествията. Той е жандармерист, гордее се с близките си и с отношенията в колектива, който е изградил в работата си. Мрази неправдата и е категоричен, че няма нещо, без което не би могъл да живее. Не държи да бъде лидер, но вярва, че останалите участниците ще го възприемат точно като такъв. Страхува се от високото. Неговото мото е „Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен”.

 „Игри на волята“, което е българска версия на колумбийското шоу Desafío, в момента е най-екстремното шоу в ефира на българските телевизии, където участниците са разделени на 3 отбора и всеки ден трябва с воля, сила, хитрост и интелект да преодоляват различни трудности.

Митко Манолев от Мелник пък е сред участниците в новия сезон на “Фермата”. Той е на 48 години, винопроизводител и ресторантьор, и е популярен с прозвището си Шестака, защото има 6 пръста на ръката, по наследство от прадядо си. Колоритен народняк и горд жител на града си, Шестака  държи на традициите и е умел в работата си. Митко е потомък на бежанец от Егейска Македония и наследник на прочута в района фамилия. Семейството му произвежда вино от оригиналния и рядък сорт „Широка мелнишка лоза”.

Митко е баща на три деца и е претендент за поста “Баща на фермата”, обявиха от предаването.

Шестака говори много и се пали бързо, но гневът му минава лесно. Не харесва хора, които се скатават от работа, и българите, които живеят в чужбина и се мислят за нещо повече от тези, останали в родината. Твърди за себе си, че е строг, но справедлив човек. Мечтата му е за една по-добра България, в която да се раждат повече деца, и държавата да даде глътка въздух за малкия и среден бизнес.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *