Богаташ търси планина за 15.5 млн, в която да издълбае лицето си

Всички знаем какво представлява Маунт Ръшмор – национален паметник в САЩ, на който върху площ от около 5 кв. км са издялани лицата на четирима американски президенти. Британец обаче е решил да конкурира щатската забележителност. Просто се нуждае от идеалната планина, за да го направи, пише Profit.bg.

Според The Scottish Herald, английски мултимилионер се опитва да купи планина в Шотландия за около 15.5 млн. долара, за да я издълбае подобно на Маунт Ръшмор.

Но не лицата на членовете на британското кралско семейство, нито на държавници, нито дори на Beatles ще се появяват върху планината.

Мъжът иска да издяла в нея собственото си семейство. 

Търсенето на подходящата планина е публикувано на уебсайта за луксозни стоки HushHush.

Анонимният купувач посочва, че планината трябва да е достатъчно голяма, за да „пасне на мен, на госпожата, на моите три момчета, на дъщеря ми и на нашето куче”, съобщава Scottish Sun.

Част от интернет потребителите приемат обявата като шега, но вестник Metro посочва, че въпросният ботагаш не за първи път купува екстравагантен подарък за семейството си.

Те вече притежават частен тропически остров, а последната му покупка от HushHush е направена през миналата седмица и тя е огърлица за съпругата му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *