Богатство за телците през април, семейни проблеми за раците,…

Април ще е месец за почивка от непрестанните проблеми и тревоги. Във всички области на живота ще цари пълна хармония.

Финансовите проблеми ще останат в миналото – онези, които имат просрочени задължения, ще могат да изплатят дълговете си благодарение на нова работа или внезапно възникнал план за припечелване на прилични пари. А тези, които отдавна са загубили надежда, че ще си върнат парите, които някога са дали на заем, най-накрая ще си ги получат, а като компенсация за закъснението ще получат и финансов бонус. 

През втория пролетен месец представителите на всички зодиакални знаци ще бъдат удовлетворени не само в материален, но и в любовен план. Тези, които си нямат половинка, най-накрая ще открият сродната си душа, а семейните ще преживеят прераждане на брака си. Всичко в отношенията им с половинката ще бъде като за първи път – романтика, страст и безпределна радост от общуването. 

Хората, които се занимават с бизнес, също няма да останат без подарък от съдбата. На всички тях им предстои подписване на изгодни договори и перспективни запознанства, както и много оригинални идеи, които ще им донесат много дивиденти. 

Що се отнася до здравето – в тази област не са изключени малки проблеми на нервна почва, затова е много важно да държите емоциите си под контрол дори и в най-критичните ситуации, въпреки че звездите не предвещават много такива.

Овен 

Месец април за представителите на този зодиакален знак ще бъде спокоен и беден откъм ярки моменти, което първоначално може леко да разстрои активните Овни. С течение на времето обаче те ще осъзнаят, че липсата на събития им е от голяма полза и ще могат да си отдъхнат от вечните домакински задължения и неприятности, както и от непрекъсната работа. Тихото и спокойно ежедневие ще им помогне най-сетне да намерят време за хобито си и дори да организират изложба със собствени творби.

В средата на април някои представители на този зодиакален знак ще решат да напуснат града, за да се доближат до природата и да се откъснат от градската суматоха. Информационният глад обаче много скоро ще ги върне обратно у дома, където има интернет, кабелна телевизия и мобилни комуникации.

През април Овените ще могат да стабилизират нервната си система, което ще повлияе благоприятно на отношенията им с околните. 

Телец

През месец април много Телци ще станат по-богати: първо, ще им бъде върнат голям дълг, и второ, приятел ще им предложи допълнителни доходи. Спечеленото веднага ще бъде вложено в скъпа покупка за любим човек.

С интересни събития ще бъде наситен и личният им живот. Противоположният пол няма да може да остане равнодушен към стилния и модерен Телец, който е решил да промени радикално своя образ, благодарение на което ще успее да направи впечатление дори и на най-взискателните хора.

Между другото, промените във външния вид ще окажат положителен ефект и върху кариерата на Телците. Шефовете им ще забележат какъв впечатляващ служител си имат. Ето защо през април много Телци ги очаква израстване в кариерата, увеличаване на заплатата и чести бизнес пътувания, по време на които обаче има риск да настинат. Препоръчително е да се обличат по-топло.

Близнаци

През април е най-добре Близнаците да не планират нищо, тъй като събитията през този месец ще се развиват по свой сценарий. 

В началото на месеца някои представители на този зодиакален знак ще решат да проведат сериозен разговор с началниците си за увеличаване на заплатите, но ръководството ще изслуша доводите им и ще им предложи повече пари с условие – преместване в друг филиал. Уловката е, че той се оглавява от техен дългогодишен враг, така че изборът ще бъде много труден и най-вероятно няма да е в полза на парите.

Представителите на този зодиакален знак, които си нямат партньор в живота, ще бъдат изправени пред много объркана ситуация. Те отдавна се опитват да впечатлят човек от противоположния пол с надеждата за романтична връзка и през април ще бъдат поканени от този човек на парти, където той ще им представи своята половинка. 

Дори и при здравето ще се наблюдава някаква нестабилност. Не са изключени проблеми с кръвното, стомаха и резки промени в настроението.   

Рак

През втория пролетен месец Раците ще са лидер както на работа, така и в семейството. И това много ще им хареса. Те с удоволствие ще поемат юздите и да поведат всички след себе си, за да завърши успешно дългогодишен проект. А в къщи всички ще видят в тях не само любезен съветник, но и човек, с когото могат да се чувстват като зад каменна стена. 

Звездите препоръчват през този месец да помислете за промени във финансовата сфера – да смените работата си, да повишавате квалификацията си или да получите допълнително образование, за да можете смело да претендирате за по-високо възнаграждение. 

В края на месеца не е изключен семеен конфликт. За да го избегнете, трябва да уведомите всички у дома за намеренията и желанията си. Звездите съветват да възстановите нервната си система, да прекарвате възможно най-много време на чист въздух и да съблюдавате стриктно дневния си режим.

Лъв

Радост и щастие – това ги чака Лъвовете през април. Представителите на тази зодия най-накрая ще разберат, че не си струва да се тормозят за дреболии и неща, които не могат да бъдат поправени. Оптимизмът им ще бъде толкова заразителен, че и хората около тях ще започнат да се чувстват по-добре. В резултат на това Лъвовете ще съберат един сплотен колектив, влюбен в живота, с който ще бъдат способни да преобърнат планини.

На работното място са възможни временни трудности. Зли езици ще се опитат да му подлеят вода, но оптимистичният Лъв няма да обърне внимание на това. Той ще направи отлична сделка и ще сключи дългосрочен и доходоносен договор, който веднага ще се отрази на финансовото му състояние. Получената премия родените под този зодиакален знак ще похарчат за пътуване за двама, което много ще се хареса на любимия им.  

Онези, които нямат партньор до себе си, също трябва да си подарят малка почивка. Там ги очаква среща с интересна особа, която ще прерасне в продължителна връзка. 

Дева

В началото на април Девите ще работят усилено за целта си, но след като я постигнат в средата на месеца, със същото желани ще се отдадат на почивка. Предстои им пътуване с цел забавление, посещения на клубове и ресторанти и романтични партита. Само не трябва да забравят за здравето си и да не злоупотребяват с алкохола и пушенето, за да не се окажат приковани към болничното легло.

По време на непрестанните купони Девите, които все още не са семейни, ще завържат куп познанства и най-накрая ще срещнат любовта на живота си, с която ще започнат сериозна връзка. А семейните навсякъде ще бъдат следвани от партньора си, но това ще ги кара да се чувстват много спокойни. 

Що се отнася до финансовото положение, късмет ще имат онези, които направят изгодно вложение. Не пръскайте парите, спечелени с пот на челото. Забавлявайте се с тези, които са „паднали“ в ръцете ви – наследство, печалба от лотарията или случайно намерени на улицата. 

Везни

През първата половина на април съдбата ще ви предостави възможност да промените живота си към по-добро. Приятели ще ви предложат интересна бизнес идея, която ще е идеална за творчески настроените представители на този зодиакален знак. Те много бързо ще се потопят в работата и до средата на април ще получат първите резултати. Не е изключено в бъдеще дори да се откажат от основната си професия в името на това ново нещо, което също им носи значителен доход. 

Промени се очакват и в личен план. Семейните представители на този зодиакален знак ще научат за предстоящо ново попълнение в семейството си, а тези, които все още не са женени, ще намерят любовта. Възможни са проблеми в отношенията с представители на по-старото поколение, което може да стане причина за преместване. 

През април за представителите на зодия Везни не се предвиждат крупни загуби. Ако харчат разумно, финансовото им положение ще бъде стабилно! 

Скорпион

През този месец Скорпионите ще се стремят да се показват в най-добрата си светлина. На работното място ще бъдат не само професионалист в своята област, но и човек, който винаги ще идва на помощ. А сред колегите ще намерят верни приятели, които ще им помогнат в кратки срокове да се издигнат в кариерата. 

В личен план нещата също ще са прекрасни. Половинката ви ще ви направи приятна и скъпа изненада, децата ще ви радват с успехите си, а родителите ви – с добро разположение на духа. Тези, които все още не са срещнали любовта, имат шанс да го направят точно през този месец. Ще започнат бурна връзка, която към средата на годината има вероятност да прерасне в брачен съюз. 

Дамите от зодия Скорпион трябва да обърнат внимание на здравето си и най-накрая да посетят гинеколог.  Мъжете пък не трябва да преяждат, защото не са изключени проблеми със стомаха. 

Стрелец

През април Стрелците ще бъдат заети с отношенията с партньора си  и всичко, което се случва през този месец, ще е свързано с тях. В началото на април представителите на тази зодия ще разтълкуват неправилно поведението на любимия си и ще започнат да ревнуват. След това, разбирайки, че партньорът им е невинен, ще решат да изкупят вината си с помощта на скъп подарък и ще работят от сутрин до вечер, за да съберат нужната сума. 

Тези две неща – обидата на любимия и тежкия труд, ще подкопаят емоционалното и физическото им състояние и някои от тях дори могат да легнат болни. За да предотвратите това, трябва да се опитате да запазите емоциите си под контрол и да си спомните, че работното време е дадено за работа, а домашното е само за вас и вашите близки.

Стрелците, които все още нямат партньор, също е добре да не остават в офиса след края на работния ден, защото в една априлска вечер ще срещнат любовта на живота си.  

Козирог

Месец април е идеален за повишаване на квалификацията и запознанства с хора, които са постигнали много в професията си. Опитът им ще ви помогне да погледнете на себе си с други очи и да укрепите самочувствието си. В средата на месеца ще се нагърбите с отговорна задача, която ще приключите успешно за доста кратко време и ще получите увеличение на заплатата. 

В личен план не ви очакват промени. Тези, които вече са семейни, ще се радват на взаимно разбиране, а ергените – на множество нови познанства, но без романтични предложения. 

Добре е през април да отделите няколко дни, за да пречистите организма си. Постоянните обриви могат да са сигнал за проблеми с черния дроб или жлъчката. Дамите е добре да потърсят консултация с козметик.

Водолей

През април е добре да започнете да говорите по-малко и да слушате повече. Само така ще можете да постигнете желаната цел. Това се отнася за всички жизнени сфери. 

На работното място е най-добре да не споделяте с колегите бъдещите си планове, тъй като сред тях има много завистници, които са готови във всеки момент да ви подлеят вода. Има риск да кривнете от начертания път и да зарадвате недоброжелателите си. Що се отнася до финансовата сфера – трябва да проявите пестеливост и предпазливост, в противен случай до края на април може да затънете в сериозни дългове.

На личния фронт ви чакат любов, разбирателство и много романтика. Необвързаните е добре да се огледат внимателно в близкото си обкръжение. Възможно е именно там да открият любовта на живота си.  

През април Водолеите няма да имат сериозни здравословни проблеми. Възможни са само лека простуда или мигрена, породена от преумора, но тя ще изчезне бързо след един качествен сън. 

Риби

Най-накрая дойде времето, в което Рибите ще могат да се погрижат за себе си. В тази връзка е добре да планирате почивка, за да можете да се отпуснете и да се откъснете от проблемите и тревогите. През този месец ще ви е много трудно да поддържате работното си настроение, тъй като се очакват значителни промени на личния фронт.

Семейните ще преоткрият брака си, защото се задават куп романтични вечери, срещи и разходки на лунна светлина. Рибите, които нямат партньор, ще се запознаят човек, който първоначално ще остави у тях погрешно впечатление, но след няколко срещи ще разберат, че се влюбват в него. 

Подгответе се за леки здравословни проблеми. Старите болежки във врата и гърба ще напомнят за себе си. Масажът ще ви помогне да се отървете от тях, но първо отидете на лекар

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *