Богданска и Петканов имат супер проблем преди раждането на детето

Александра Богданска-Петканова и съпругът й Даниел Петканов очакват първата им рожба да се появи съвсем скоро на бял свят. Малко преди това да се случи Алекс се обърна към последователите си в личния си Instagram профил с интересен призив. От думите й стана ясно, че тя и Даниел имат сериозен проблем, свързан с появата на първородния им син – все още не са решили как ще се казва.

Алекс се обърна към феновете си в Инстаграм с призив за помощ при избора на име на бъдещия й син.

„Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!“, написа Петканова към кадър, на който съпругът ѝ я целува.

Предложенията на закъсняха, а само за няколко часа постът събра десетки хиляди харесвания. От популярните Александър, Кристиан, Мартин, Константин през името на бащата Даниел до по-екзотични имена като Енрике, Рекс, Карлайл, Дейвид, Девон, Карлос, Лука, феновете не спират да предлагат какви ли не имена.

Годеницата на Наум Шопов също се е включила в дискусията, като е споменала, че те вече са предложили име и то е Панайот, съобщава m.fakti.bg.

Срещат се и класическите български имена като Георги, Васил, Стефан, Димитър, Павел, застъпени са и ханските като Тервел и Севар, както и царските като Борис, Симеон, Самуил.

Какво ще изберат, предстои да разберем.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Аман!

    Стига сте ни занимавали с тези празноглавци! Детето им, да е живо и здраво, нито е първото, нито последното, което ще се ражда! Аман от комплексари, да си се радват в тесен семеен кръг, какво ги интересува останалите хора как да се казва бебето, колко е пораснало шкембето на родилката и тем подобни тъпотии! Кафа от простаци!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *