Бойко Борисов е първият номиниран за депутат от ГЕРБ – Благоевград

Премиерът Бойко Борисов е първият номиниран за депутат в общинската организация на ГЕРБ в Благоевград. Кандидатурата му е издигната от председателката Росица Димитрова, която е направила писмено предложение в общинския офис със старта на номинационния процес на 26 януари. „Това е най-достойната кандидатура, надявам се премиерът да бъде водач на листата за народни представители в региона”, коментира пред репортер на „Струма“ Росица Димитрова, която е шеф на „ВиК“ – Благоевград и общински лидер на ГЕРБ.

Иначе номинации са направени за досегашните депутати на ГЕРБ, както и на общински съветници и шефове на институции. Предложенията се правят както писмено на място в общинския офис, така и по електронната поща от партийните членове. Един човек може да  номинира най- много трима кандидати за депутати. Процесът за номиниране изтича на 8 февруари, а кандидатурите и самата листа ще бъдат одобрени от изпълнителната комисия на ГЕРБ.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Ах, защо...

    Защо не предложи и Тръмп? Сега е свободен, безработен и има много фенове у нас! Ще падне веселба по изборите.

    Отговор
  2. д-р Байхой

    Хитра е момата. Ясно е, че Боко няма да се кандидатира от Благоевград, но номиниралата го се надява да е я сложи на 2-ро място и да стане първа при негов отказ. Ех, сладки мечти на недоклатени крадли…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *