Бойко Борисов с профил в играта FIFA Manager

Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вариант на световната игра FIFA Manager, пише “24 часа”.

Така по цял свят всеки, който реши да играе, може да го включи в отбора си. А става въпрос за милиони по цялата планета.

В играта можеш да играеш в различни сезони на първенствата и заради това профилът е към 2013-2014 г., но продължава да е наличен и в последното издание.

Най-високата оценка за централния нападател е в графата “лидерски качества”. Те са оценени на 17 от 20, колкото имат куп световни звезди.

Решителността му е с ниво 15 от 20, а агресивността на терена с 13 от 20. Храбростта е на ниво 11 от 20. Всъщност психическите му качества са доста над средното ниво сред останалите играчи. От футболните качества най-висока оценка получава за изпълнението на дузпи.

Бойко Борисов по принцип държи и един от рекордите за най-възрастен играч в професионални дивизии, като игра за “Витоша” (Бистрица), когато отборът бе във Втора лига.

След влизането на тима в елитната ни група Борисов се съсредоточи върху двубоите на ветераните на “Витоша”. Този отбор, в който влизат и няколко бивши национали като Георги Пеев, Светослав Петров и други, през последните 4 години неизменно печели титлата в първенството.

През новия сезон от БФС смятат да вдигнат възрастта на ветераните, защото прекалено много футболисти, които продължават с кариерата си дори на ниво Втора лига, са над 35 години, и имат право да участват. Това затруднява останалите отбори, където са играчи, отдавна приключили с кариерата си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *