Болярите предлагат пристан на орлето Ст. Костов, ако се провали в чужбина

„Етър“ предлага пристан на орлето Станислав Костов, ако не се осъществят надеждите му да си намери отбор в чужбина. Сбъдването на въжделенията на топстрелеца в нашенския елит и на „Левски“ преди два сезона да се спаси от блатото в родния футбол зад граница изглежда малко вероятно на този етап заради тежката контузия, която му провали почти цялата отминала кампания. След завръщането му в строя пък влезе в конфликт с временния наставник Георги Тодоров, който го заби на пейката и на престоя му на Герена беше сложен край. На стадион “Ивайло” са наясно, че няма как да си позволят заплатата на благоевградчанина, но срещу намаленото възнаграждение болярите му гарантират титулярно място.

Виолетовите го закъсаха откъм остриета след напускането на Тонислав Йорданов в посока ЦСКА и на Флорент Боджадж, който подписа с германския „Кикерс Офенбах“. Така на разположение на наставника Петко Петков останаха само с ветерана Иван Петков и с Милчо Ангелов. След раздялата със сините се заговори, че Костов може да се завърне в родния „Пирин”, но от клуба се отказаха от него, защото треньорът Уорън Фийни предпочете да залага на Владислав Златинов и новите попълнения Преслав Йорданов от „Септември“   и англичанина Джордж Оукли. 

„Арда“ също беше спряган като кандидат за Ст. Костов, но не на всяка цена, тъй като първи избор на старшията Николай Киров-Белия на върха на атаката е Радослав Василев.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *