HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

БОМБА! Известна българка се сродява с Кевин Костнър

Дарина Павлова се сродява с Кевин Костнър, като го е уговорила да бъде кум на сватбата на сина ѝ догодина. Костнър бил много поласкан от поканата той лично да кумува на младите.

Илия-Калоян е единственият син на Дарина и убития бос на „Мултигруп“ Илия Павлов. Младежът трябва да се ожени догодина в Щатите за гаджето си София Шенли, с която излизат от година, пише “Телеграф”.

Сватбата се планира да бъде пищна и особено бляскава. На нея се очаква да има голямо звездно присъствие. Много от актьорите и продуцентите на Холивуд са близки приятели на Дарина Павлова. С някои от тях тя работи, с други се познава. Костнър ѝ казал, че няма нищо против да бъде кум на момчето, с което се познава, макар и бегло. Единствено трябва по-отрано да знае кога точно ще е събитието, за да може да си планира ангажиментите. Той бил любимият актьор на младежа и това го ласкаело.

Венцислава – първородната дъщеря на Илия Павлов, вече се омъжи. Сега е ред на сина. Бъдещата снаха София е родена в град Боулдър, щата Колорадо. Илия се залюбил с нея на парти и постепенно двамата си допаднали. Той завърши Американския колеж в Лугано, Швейцария, преди 3 години. Имаше информации, че двамата със София ще се оженят още миналата година.

Засега обаче са само на фаза „гаджета“, но преди това ще минат официално през всичките фази, тоест ще има и официален годеж преди сватбата. Семейството на бъдещата булка било много консервативно по въпроса. Любопитно е, че Илия-Калоян не искал пищна сватба, а скромно тържество. Засега обаче майка му надделявала в идеите всичко да е грандиозно и по холивудски. Според запознати Дарина вече кани доста от холивудските си партньори, за да планират времето за бъдещата сватба.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *