Бомба! Моделка от Югозапада родила тайно?

Моделката Моника Валериева вчера изненадващо късно сподели в социалните мрежи кадър с малко момиченце на видима възраст около годинка.

Непоследователното поведение на Валериева напоследък из социалните мрежи ни кара да мислим, че нещо се случва с нейния личен, а може би и любовен живот. Изкусителката досега не си е позволявала да споделя лични моменти или статуси.

Всичко, което споделя е свързано или с визията й или с работата й. Преди дни сподели снимка със скъп джип, който беше опакован с панделка. 30 минути след като получи честитки от приятели и фенове, Моника изтри снимката, пише Блиц.

Вчера посред нощ тя пак си позволил да качи снимка с бебето и да напише-истинско щастие. Интересното е, че в коментарите имаше такива, които гласят- да ти е жива и здрава, много сте сладки, ето къде се покри последната година и половина и т.н

Въпросът е Моника има ли дете и всички тези подаръци и начин на живот дали не са подкрепени с раждането на бебе от мъж, който видимо не иска да се разбира нищо около личния му живот.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *