Борисов: Как да спечелим Благоевград като Камбитов ми играе ръченица с банкнота на челото

Премиерът Бойко Борисов удари звучен плесник на досегашния кмет на Благоевград Атанас Камбитов като обяви на пресконференция: Как ГЕРБ да спечели в Благоевград, като Камбитов ми играе ръченица с банкнота, залепена на челото, или пък в Сандански – Александър Манолев с къщата му за гости. Но добре ги наредиха, заключи Борисов, с което показа, че те вече не се ползват с доверието му. Избирателите в Сандански ни дадоха своя урок. За Благоевград ме е яд, там няма нещо ненаправено, посочи Борисов по повод загубата на Атанас Камбитов в главния град на югозапада. 

Преди да стане кмет на Банско Иван Кадев дойде в Бояна при мен , той беше секретар на общината, бившият шеф на ДАНС – Благоевград, работел е с мене човекът. Вика ми: Ще изгуби Икономов.

Събрах ги – Камбитов, Икономов, Котев и им казах: Ще загубите!

Не, ще спечелим! Добре!

Сега ще направим промени. Но по-добре за партията е да се очисти, да си направи изводите и да се обнови.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

 1. БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР

  РАЗСТРЕЛ , РАЗСТРЕЛ като бесни псета ваш,та мамица Мутренско-комуняжка …… ! ” ЛОВНИТЕ РОТИ , ЛОВНИТЕ РОТИ ” и рязане на червени Мутгтренско – комунистически кратуни ! БЕЗ МИЛОСТ …..!!!

  Отговор
 2. Гюбеков

  Това за кючека не съм съгласен ! Защо пък да не играе човека ? …а той го прави с чувство и добре …та България си е мингянска държава нима някой се срамува ..?.Чалгата си е на почит (жалко само за хубавото в оригинал парче) А банкнотата му е залепил явно Господин Цветанов иииии …така , че екскмето требва да въртиии …..ко лошо има уа …

  Отговор
 3. само питам?

  Не играе ръченица, а чист цигански кючек, Боко! А кога ще отсвириш и онова недоносче, евродупетат Новаков, който кърши снага с Камбата и Цвък? АСавеклиевата убавица не е ли тя там, а?

  Отговор
 4. Елица Кирилова

  И защо да не играе, нима другите хора не играят! Пълни оправдания!

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *