Борисов обеща проветряване в ГЕРБ, обновена листа за изборите догодина

ГЕРБ ще заложи на обновена листа за предстоящите през пролетта на 2021 година парламентарни избори, обяви премиерът Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика, предава dnes.bg.
“Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение дали са на отделните градове. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети”,  коментира премиерът и лидер на партия ГЕРБ, цитиран от БНР.
По думите му последиците от коронавируса най-ясно се виждат по данните на Летище “София” – през април тази година спрямо април миналата, пътниците преминали през летището, са намалели с 94%.

По време на дискусията финансовият министър Владислав Горанов отбеляза, че част от съпротива срещу влизането на България в еврозоната е свързана с геополитиката. По думите му дали ще си купиш МиГ-29 или ще си купиш Ф-16 е въпрос на геополитика, защото и двете машини летят.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. възмутена гражданка

    започнете от герб благоевград,ако искате истинско проветряване.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *