Борисов: Оставката на това правителството няма да подобри положението

Оставката на това правителството няма да подобри положението – през ноември – декември – януари ще бъдем в толкова тежко положение, защото няма да сме успели да прокараме България през иглените уши, наречени икономическа криза. Такова мнение изрази премиерът Бойко Борисов преди началното на редовното заседание на Министерски съвет.

Той заяви, че винаги е подкрепял протестиращите, но митингът на ГЕРБ е бил свързан с влизането на страната в чакалнята на еврозоната и е приключил мирно.

“Разединението на нацията в момента е толкова силно, че не знам как ще преодолеем следващите месеци. България е единствената в света, която смята, че коронавирус няма и пандемията е отминала. Само у нас никой нито вярва, нито спазва мерките. Икономическата криза идва с огромни темпове от цял свят”, заяви той.

Премиерът забрани на членовете на кабинета да пишат постове във Facebook като се обърна в частност към правосъдния министър Данаил Кирилов. „Не само, че не е смешно, а и ги възпламенявате”, заяви Борисов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *