Борисов отиде на разпит в МВР, съпроводен от протест

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде в Главна дирекция „Национална полиция“, където е призован за разпит. За призовката си съобщи самият той на брифинг два дни по-рано. Малко преди 10.00 ч. той влезе в МВР “за снемане на сведения”, а по-рано обясни, че не знае какъв е поводът.

Борисов се въздържа от коментар пред Главна дирекция „Национална полиция“.

„Не знам какво да очаквам от Бойко Рашков. Най-вероятно ще ме питат защо съм участвал в изборите, защо съм им бил лидерите в София. Най-вероятно ще ме питат защо не съм купувал гласове като другите, защо съм победил в лидерските битки, защо партията ми е толкова стегната и кога ще се откажем“, заяви преди два дни Борисов и добави, че отново „ГЕРБ е костицата в гърлото“.

„Надявам се да си изляза жив, другото не знам как ще се развие. А и въобще да изляза, може да ме задържат, не ги знам. Те са се разправяли така с опозицията, така че…”, посочи още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Преди изборите Рашков разказа в интервю, че по време на първия кабинет на Борисов, той е спасил свой министър, като оказал натиск на свидетел по дело.

Малко преди насрочения час за разпита се събраха и протестиращи в негова подкрепа. Привържениците му го аплодираха и скандираха: “Чакаме те, Бойко”, Радев – оставка и затвор”, “Рашков е позор”.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *