Борисов: Случаите се увеличават, Щабът иска да затворим абсолютно всичко

„Искам да поздравя всички служители на МВР с празника. След това искам да поздравя министърът на екологията, кметовете на Китен, Приморско, Царево и да ви помоля ако отразявате в тази посока, да отразите каква прекрасна пречиствателна станция има.

Морската вода е като сълзичка чиста. Плажовете са пълни. Десетки чартъри кацнаха в Бургас. Няколко месеца бяхме затворени вкъщи, беше ефект върху здравето, психиката и икономиката“ – заяви премиерът Бойко Борисов.

Той инспектира обходния път на Поморие. Там по обед се пуска движението по новото четирилентово трасе от Бургас за курорта „Слънчев бряг“. С него са и министърът на околоната среда и водите Емил Димитров, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, както и кметът на Бургас Димитър Николов.

„Работата на опозицията е да недоволства. Няма да коментирам „разединителя“, чингиските му номера няма да коментирам. Неговата роля е да се разходи някъде и на другия ден вие да ме питате“, отговори премиерът на въпрос за Румен Радев.

„Зад нас всеки ден оставяме направено. Над 50-60 нови пречиствателни станции си представете“, каза Борисов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *