Борис Дали прибра богата реколта от дюли и земни ябълки от градината си в Бобов дол

Борис Дали е ценител не само на хубавата музика, но и на красивата природа. Той умело съчетава професионалните си ангажименти като изпълнител с работата в градината, защото има голям двор, в който е засадил различни овощни и декоративни дръвчета, за които се грижи. Най-новата му гордост са лешниковите насаждения, които отглежда с много желание и любов.

През последните няколко дни певецът пусна няколко селскостопански видеоклипа. Единият е с кадри от овощната му градина в Бобов дол, където бобовдолчанинът събира богата реколта от дюли . На друг са запечатани кадри как Борис Дали прибира реколтата от земни ябълки и коментира, че много ги харесва, въпреки че не знае това плод ли е, зеленчук ли е.

„Човек трябва да бъде близо до природата, защото ние сме създадени от тази природа. Чувствам се най-добре, най-спокоен там и вярвам, че така е хубаво. Както се казва – всеки в живота си трябва да засади поне едно дръвче“, откровен е певецът.

Борис Дали предпочита да релаксира навън с приятели – често си правят пикник или барбекю, защото така истински могат да усетят живота покрай себе си – реката, гората, красивите гледки. Неслучайно изпълнителят избра да заснеме на едно райско кътче в близост до китното селце Ресилово своя дует с Айшенур – „Сватба македонска”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *