Босът на „Славия“ към кресналията К. Десподов: Женчо

Босът на „Славия“ Венцеслав Стефанов нарече кресналията Кирил Десподов женчо. Повод за поредната изцепка на белия шаман и бивш бензинджия стана словесната разправия между крилото на ЦСКА и вратаря Георги Петков. След загубата на червените срещу най-стария столичен клуб Десподов заяви, че стражът на противника, който беше на пейката, е изкрещял на съотборника си Сашо Александров да му счупи крака. Защитникът наистина направи подобен опит със зверско влизане в краката на нападателя около центъра на терена, за късмет не го улучи както трябва. За провинението на „костотрошача“ реферът Волен Чинков го прати под душа.

„Не омаловажавам качествата на Десдподов, но Гошо Петков заслужава да е футболист на годината. Уважавах Десподов, но вече не. Той футбол ли е играл, или е подслушвал пейката на „Славия“. Подскочи, дариха си корите със Сашо и нищо друго. А той рева: Моля, другарко. Никакъв мъж не е, а женчо”, отсече Стефанов.

Издънката на армейците и неуважените им претенции за две дузпи извадиха от равновесие клубния благодетел Гриша Ганчев, който заигра на тънките струни на ултрасите със заканата, че се оттегля от Борисовата градина. „Нямам нерви да се занимавам с комплексари. Щом смачкаха двата символа на българския спорт, да се оправя, който иска. ЦСКА е спасен, няма лев задължения, има конвертируеми играчи и най-вярната публика. Аз обаче съм безсилен. По-добре след Нова година да дойде някой влиятелен човек, който може да се пребори с мафията във футбола”, изригна Ганчев.

ЯВОР ПЕЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *