HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бразилецът от „Пирин” /ГД/ Джон да Коща си острига косата за кадем срещу головия карък

Новото бразилско попълнение на „Пирин“(Гоце Делчев) Джон да Коща показа промяна в стайлинга си и изненада своите съотборници, след като се реши да се раздели с грижливо отглежданата от дълго време коса. За стъпката си той се довери на местна коафьорка, която също остана изненадана, след като вместо лека подстрижка кариоката дал нареждане за радикални мерки.

Според негови съекипници 22-годишният нападател предприел стъпката за кадем, след като от идването си в Гоце Делчев има отбелязан само един гол, а за капак се забави легализацията на неговите документи. Това му попречи да бъде на разположение на наставника Йордан Боздански, а се очертава да бъде аут и за гостуването на „Свобода“ (Пещера) и да дебютира най-рано след десетина дни при домакинството на „Септември“(Симитли).

С новата прическа Да Коща напомня на своите сънародници, които ритат в големите европейски клубове, а някои от играчите на неврокопчани го оприличиха на Самуел Ето’о.

Самият нападател тренира повече от усилено със своите съотборници и е един от най-усърдните в заниманията, за да докаже, че имат аргументи за това сравнение.

Освен това бразилецът бе похвален и със сериозното напредване в изучаването на българския език. За момента обаче Да Коща по-често може да бъде забелязан в компанията на Никола Солаков, който влиза в ролята на преводач от португалски, научен преди години, когато работеше в иберийската държава.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *